Filosofien bag Yogamood's AUM aromaterapi

Aromaterapi

Æteriske olier har været kendt i mange tusinde år for deres udsøgte aromaer og naturlige kræfter til at helbrede med sine rige botaniske virkemidler og aktive antioxidanter. Æteriske olier er bl.a. i stand til opløfte eller berolige sindet via de forskellige æteriske olier, der hver især har en helt speciel virkning på vores sindstilstand.Yogamoods AUM produktserie er omhyggeligt udviklet udfra de aromaterapetiske principper med grundstemninger fra Yogauniverset.


Det limbiske system

Alle æteriske olier har hver deres unikke egenskaber og medicinske virkemåder, f.eks. virker eucalyptus opløftende og lavendel beroligende. Når de æteriske duftnoter passerer luftvejene, kommer noterne direkte i kontakt med det limbiske system – vores hukommelsescenter, og vi responderer instinktivt og sættes dermed i en ønsket stemning.


Et naturligt moodboost

Yogamood´s AUM aromaterapi er udviklet med omhu til at forkæle sanserne, når du trænger til et moodboost i hverdagen. Yogamood tilbyder 3 forskellige duftnoter, ActivateUnify og Meditate. Tilsammen former de 3 dufte AUM, som repræsenterer 3 forskellige stemninger i yoga, aktivitet, balance og meditation. AUM er også lyden på ‘OM’, en lyd som bl.a. benyttes som meditationsmantra. AUM produkterne findes som Body Oil – Body Scents og Body Mist.


100% rene ingredienser

I AUM Body Olie og Body Scent finder du berigende mandelolie, nærende E-vitamin og 100 % rene æteriske olier. De æteriske olier stimulerer kroppens sanser på forskellig vis og støtter den stemning du ønsker. Body Scent kan benyttes når du er på farten på dine pulspunkter, og Body Olien kan benyttes før yoga og meditation, efter badet, som massageolie, hårkur eller når du har behov for at forkæle dine sanser. Body Mist kan du benytte som et naturligt alternativ til parfume eller til at sætte en stemning i hjemmet, som roomspray.


Activate

Activate duften inviterer til bevægelse og aktivitet. Med hovednoten, eucalyptus activerer Activate dine sanser. Krydret Cajeput varmer muskler og led, i mens den forfriskende lemon duft fra Litsea vitaliserer huden. Brug Activate før din yogapraksis om morgenen, eller som body olie efter badet. Ideel til at booste bevægelse og aktivitet.

Ideel til at booste bevægelse og aktivitet.

Unify

Med patchouli som hovednote, balancerer Unify dine sanser, og den dybe trænote, sandeltræ beroligere huden. Cedertræ understøtter en woody og varm balsamisk duft, der til sidst rundes af med et pift af orange, som gør de 3 dybe trænoter fint selskab. En duft der kan benyttes af både mænd og kvinder. Brug Unify før savasana eller som en balancerende body olie efter badet.

Ideel til at skabe jordforbindelse og balance.

Meditate

Med Lavendel og rosentræ som hovednote, beroligere Meditate dine sanser. Pink grape stimulerer huden og den rensende effekt fra Cajeput giver en krydret kant, som afrundes med den dybe og woody patchouli der understøtter en beroligende effekt. Brug Meditate før meditation eller som en beroligende Body olie efter morgenbadet.

Ideel til at skabe en beroligende steminng.

Yogamoods univers

Yogamood byder dig velkommen til et yogaunivers fyldt med kærlighed og passion for yoga, meditation, mindfulness og aromaterapi.
Med ønsket om at gøre en forskel, tilbyder Yogamood også aromaterapeutiske produkter af reneste og højeste kvalitet.

KØB AUM PRODUKTER