Yogahold på Østerbro

Yogamood tilbyder 3 ugentlige hold på Østerbro, hvor du vil møde en dedikeret, hjertelig og grundig undervisning. Undervisningsformen er et vitalt mix af Hatha, Vinyasa og Yin yoga. Undervisningen afsluttes altid med guidet meditation eller afspænding. Læs mere under yogamoods filosofi.

Der lægges stor vægt på individuelle behov og alle niveauer er velkomne. Det er også muligt at modtage privatundervisning, og få skræddersyet dit eget yoga- & meditationsprogram efter behov. Du er altid velkommen.
Adressen er Østerbrogade 56E, København Ø - Yogamood underviser også på Virksomheder i København. Du er velkommen til at skrive på nedenstående mail, hvis det har din interesse.

LÆS MERE OM TANKERNE BAG UNDERVISNINGEN.

Tilmelding & Betaling

Man kan tilmelde sig 1 eller 2 hold om ugen, og man betaler for én sæson ad gangen. Januar/juni eller august/december. Man får 20% rabat på ét hold, hvis man går 2 gange om ugen, og ligeledes hvis 2 familiemedlemmer tilmelder sig samme hold - så får man 20% rabat på den ene deltager.

Det koster kr. 120,- pr. gang. Hvis du starter midt på en sæson, betaler du de gange der er tilbage til sæsonens slutning. Man tilmelder sig et ønsket hold om ugen, men kan flekse rundt på de andre hold, hvis man har behov og ligeledes indhente hold, hvis man er forhindret i en periode.

Der sendes invitationer ud til yogaholdene 2 gange om året via yogamoods nyhedsbrev.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET.

Tilmeldning

Er du interesseret i at starte på Yogamoods ugentlige hold, kan du skrive til: HELLO@YOGAMOOD.DK

Betaling

MobilePay: 37921
Nordea konto: 5501 - 8977277427

Gratis prøvetime

Du er velkommen til at bestille en gratis prøvetime

Hold tider

Dag Tidspunkt Hold
Tirsdag 20.00 - 21.15 Vinyasa/hatha/yin - Østerbro
Torsdag 07.20 - 08.30 Vinyasa/hatha/yin - Østerbro
Torsdag 20.00 - 21.15 Vinyasa/hatha/yin - Østerbro