Yogamood
Østerbrogade 56E
2100 Copenhagen Ø
Tlf: 4531317496
E-mail: hello@yogamood.dk
CVR: 33687397

Velkommen til Yogamood.dk. Ved brug af yogamoods webshop godkender du samtidig beskrevne handelsbetingelser.

Priser vises i DKK og er inkl. 25% moms med mindre du vælger levering uden for den Europæiske Union hvor der ikke skal pålægges moms.

Forsikring og levering

Yogamood forsikrer ordren mens den er i transit og indtil den er leveret til ditn angivne leveringsadresse. Vi kræver en underskrift for modtagelse af ordren, som er er en accept af den modtagne vare.

Fortrydelsesret og retur

Alle ordre kontrolleres inden afsendelse. Skulle du modtage en ordre med fejl kontakt os venligst med det samme. Du har 14 dages fuld returret. Varen kan kun returneres såfremt den er i original emballage. Er den i en tilstand der forringer salgsværdien, kan den ikke returneres. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge refunderet. Beløbet vil blive indsat på den konto som er tilknyttet det betalingskort der blev benyttet ved bestillingen. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod en ordre kontakt venligst vores kundeservice på telefon +4531317496 eller via e-mail til HELLO@YOGAMOOD.DK.

Betalingsmetoder

Vi accepterer følgender kreditkort: Dankort, VISA and MasterCard. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort før ordren afsendes fra vores lager. Det er sikkert at betale med betalingskort via internettet. Vi deler ikke dine informationer med tredjepart. Alle informationer sendes igennem en krypteret SSL forbindelse (Secure Sockets Layer). En SSL krypteret forbindelse, der betyder at ingen kan læse oplysningerne undervejs.Hvis dit kredit/debet kort ikke er ført i danske kroner vil den endelig pris blive beregnet i overensstemmelse med den gældende valutakurs som din kortudbyder beregner på transaktionen.