Velkommen til Yogamoods sanselige teunivers

Velkommen til Yogamoods sanselige teunivers. Yogamoods Essential te er udviklet ud fra ønsket om at skabe et udvalg af naturlige teer, der opløfter og understøtter hverdagen, og tilbyder en særlig teoplevelse. Omhyggeligt udviklet og udvalgt af Yogamoods urteeksperter, tilbyder hver te en udsøgt duft og smag med særlige egenskaber for krop og sind. Uanset om du vælger varm, krydret chai, energigivende maté eller beroligende rooibos med lindeblomst – alle vores teer er udviklet til at vække dine sanser, bringe dit fokus ind i et nuværende øjeblik, og nyde naturens gavmildhed i en enkelt kop.  

Glowing soul

Yogamood's Glowing Soul er en lækker og forfriskende te, der giver et energiboost i en travl hverdag. Den specielt udvalgte blanding af urter er fyldt med gode egenskaber, der opløfter krop og sind, især Maté te, som er kendt for at have et højt naturligt koffein indhold. Perfekt, når man drømmer om et naturligt løft. Glowing Soul styrker din sjæl, og giver dig en forfriskende og velsmagende te. Teen er også lækker om sommeren som en kølig, forfriskende iste. Du kan lave et koldbryg natten over i køleskabet, så har du en velsmagende iste fra morgenstunden. Indeholder lakrids. Lider du af forhøjet blodtryk, bør du undgå større mængder.

Læn dig tilbage og nyd en rolig stund. Lad dit indre lys skinne.

Pure meditation

Yogamoods Pure Meditation er en vidunderlig beroligende og velduftende te. Teen består af ennøje udvalgt blanding af naturlige ingredienser, herunder de sydafrikanske grønne og røde rooibos og honeybush planter, som er kendt for deres søde, nøddeagtige smag. Rosenblade og hyldeblomster tilføjer en forfriskendeantydning af sommer, mens lindeblomst giver en beroligende effekt. Perfektinden du går i seng, eller før en yoga- og meditationspraksis. Teen er også lækker om sommeren som en kølig, forfriskende iste. Du kan lave et koldbryg natten over i køleskabet, så har du en velsmagende iste fra morgenstunden. Indeholder lakrids. Lider du af forhøjet blodtryk, bør du undgå større mængder.

Læn dig tilbage, tag et par dybe vejrtrækninger og nyd en roligstund.  

Stay strong

Yogamood's Stay Strong er en lækker, blød og aromatisk Chai-te. Den afbalancerede symfoni af naturligt søde og krydrede ingredienser varmer din krop og sjæl, samtidig med at du stimulerer dine sanser. Oprindeligt brugt i Indisk ayurvedisk medicin, hvor de positive virkninger af Chai te er mange - ingefær styrker immunforsvaret, kardemomme er kendt for at øge humør, og kanel hjælper fordøjelsen. Stay Strongs krydrede ingredienser og styrkende sorte assam te, gør den perfekt til at starte dine morgener og nyde efter måltiderne. Som et lækkert alternativ, kog Chai-te direkte i en gryde med vand og si, inden du fylder den stærke te med pisket plantebaseret mælk, og sødes med gylden honning.  

Læn dig tilbage, nyd de positive virkninger og en styrkende pause.

Historien bag

Yogamoods grundlægger, Mette Ernst, er en praktiserende yogalærer i København og byder velkommen til et yogaunivers fyldt med kærlighed og passion for yoga og livets sanselighed. På Yogamoods yogahold benyttes Essential te og AUM aromaterapi bl.a. til at fremme specifikke stemninger, enten for at opløfte, balancere eller berolige krop og sind. Yogamood ønsker at fremme fysisk og mental sundhed, og tilbyde sanselige produkter af højeste kvalitet. Alle vores ingredienser er 100% naturlige og er helt fri for tilsætningsstoffer. Vores produkter blandes i Danmark og med vores netværk af leverandører i Europa, holder vi dermed transporten på et minimum. 

LÆS OM AUM AROMATERAPI