Firma yoga

Med blot en times yoga om ugen i virksomheden, er I allerede godt i gang med at forbedre hverdagen til glæde for både kolleger og kunder. Når man praktiserer yoga kontinuerligt vil man opnå en større kropsbevidsthed, og dermed få en bedre fornemmelse for krop og sind.

Man vil få redskaber til at modvirke stress, forbedre koncentrationsevnen, øge vitaliteten, styrken og fleksibiliteten i kroppen og dermed undgå skavanker og skader. Med Yogamood undervisning i virksomheden vil man opleve en solid værktøjskasse med effektive yogaøvelser fra Hatha, Vinyasa og Yin yoga.

LÆS MERE OM TANKERNE BAG UNDERVISNINGEN.

Vejrtrækningsøvelser har stor prioritet, ligesom man vil stifte bekendtskab med meditation og mindfulness. En ugentlig yogapraktis vil ganske enkelt give større mentalt overskud og mere energi i hverdagen til at møde arbejdsopgaverne med større entusiasme og øget arbejdsglæde.

Alle niveauer kan deltage, og undervisningen kan foregå i virksomheden morgen og eftermiddag.

Hos Yogamood tænkes der højt til loftet, så hvis jeres virksomhed bliver inspireret til en skræddersyet yoga event eller yoga workshop, er I velkomne til at kontakte Yogamood.

Hold tider

Vores firma yogahold ligger på følgende tidspunkter.

 

Mandag 16.00 - 17.30 Firmahold
Tirsdag 07.30 - 08.30 Firmahold
Tirsdag 16.00 - 17.00 Firmahold
Onsdag 07.15 - 08.45 Firmahold
Onsdag 15.30 - 16.30 Firmahold
Tordag 16.00 - 17.15 Firmahold
Fredag 07.30 - 08.45 Firmahold